Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš v chlebu

Autor receptu: edita.albrechtova (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
54× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle opečeme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Přisypeme nakrájené maso, osmahneme, přidáme protlak a mletou papriku, lehce zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř a kmín, pod poklicí zvolna dusíme. Když je maso měkké, guláš podle potřeby zahustíme chlebem, dochutíme majoránkou a česnekem. Krátce povaříme. Papriku i žampiony očistíme, nakrájíme a přidáme do guláše. Z kulatých chlebů uřízneme vršky, vydlabeme a plníme. Přeji dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |10. května 2013
bezva receptík Odpovědět
tereza.bartova.3 |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
tepito |8. května 2013
zkusím Odpovědět
LadyAnn |6. května 2013
to by si pošmákla celá rodina Odpovědět
lucie.s.kopecka |6. května 2013
vyzkouším Odpovědět
snilek21 |6. května 2013
jj, chci Odpovědět
gwendy |6. května 2013
mňam Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
to chci Odpovědět
nikita066 |5. května 2013
díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!