Staňte se našimi fanoušky na:

Treska s aljašským zelím

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polovinu másla zpěníme, přidejte kysané zelí, celý pepř, vývar, bílé víno a vaříme asi 25 minut. Pak přidáme med, sůl, pepř a zalijeme smetanou. Tresku obalíme v mouce, do které jsme přidali trochu soli a mletého pepře. Opečeme na másle z každé strany asi 3 minuty. K zelí můžeme přidat rozpůlené kuličky bílého hroznového vína.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
zajímavá chuť, neznám, ale určitě zkusím, může být dobré 1++ Odpovědět
david.kruml.1 |12. července 2014
to zelí jsem zkusil a je to fakt bomba Odpovědět
Hana S |5. července 2014
++++++ Odpovědět
Rena.KI |5. července 2014
1*** Odpovědět
Sofii |14. února 2014
to vypadá báječně! Odpovědět
piskotka |1. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!