Staňte se našimi fanoušky na:

Steak Chateaubriand

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory uvaříme doměkka. Na oleji zpěníme nasekaný rozmarýn a smícháme ho s bramborami. Osolíme. 2) Maso osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi. 3) Ve výpeku z masa opečeme nasekanou šalotku, zakápneme brandy a necháme odpařit alkohol. Zalijeme smetanou. 4) Steak podáváme s rozmarýnovými bramborami přelitý smetanovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Jmenuje se podle slavného francouzského spisovatele, který zavedl krvavé steaky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!