Staňte se našimi fanoušky na:

Smažák plněný debrecínkou

Autor receptu: B-Z (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
97× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Na jenu porci budeme potřebovat dva tenké plátky sýra eidam o síle 3mm a dva tenké plátky debrecínské pečeně. Debrecínku vložíme mezi plátky dobře vychlazeného sýra,přitlačíme je k sobě,obalíme v mouce,projedeme rozšlehaným vejcem a obalíme je ve strouhance.Ihned smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pecenicko |4. července 2014
to je moc dobré Odpovědět
sonizna |21. května 2014
klasika Odpovědět
T 11 |29. března 2014
to mám rád Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!