Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Aljašská treska zapečená s plátky brambor

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nakrájíme na tenké plátky. Tresku necháme rozmrznout a poté ji osolíme, okořeníme a polijeme limetovou šťávou. Vložíme ji do máslem vymazaného pekáče a plátky brambor vyskládáme střechovitě po celé ploše. Brambory osolíme, poklademe na ně plátky másla a několik snítek rozmarýnu a případně na plátky nakrájenou limetku. Pečící formu přikryjeme poklopem nebo alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut, poté dopékáme dalších 20 minut odkryté.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!