Staňte se našimi fanoušky na:

Pangasius v sýrovém těstíčku

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce pangasiuse osušíme a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec, mléka, mouky, solamylu, sýra a bazalky /citr. šťávy, koření na ryby/ vytvoříme těstíčko, ve kterém rybu obalíme. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Necháme okapat na ubrousku od zbytku oleje. Podávame s brambory a salátem. Na fotu jsou brambory dělané v Tefal AktiFry. Salát: ledový nebo čínské zelí nakrájené na tenké nudličky, rajče, cibule a okurka salátová taky na tenké plátky, všechno promíchat, trochu osolit a opepřit, zamíchat zakysanou smetanu a 2-3 lžíce tatarky light

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
kockaviky |24. řijna 2013
Dobré, rychlé. Odpovědět
lucie.l.farova |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
laetti |16. května 2013
hned bych si dala Odpovědět
Šuldeska |23. března 2013
Mám ryby ráda. Odpovědět
lucie.ruliskova |23. března 2013
Pangasius chutná nejlépe zapečený, na řízky se nehodí Odpovědět
Janka D. |23. března 2013
ryby milujem Odpovědět
Vladenka |22. března 2013
tak tohle musím zkusit brzy Odpovědět
lucie.d.adamkova|23. března 2013
krasa Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!