Staňte se našimi fanoušky na:

Okouni s česnekem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné vykuchané okouny vložíme do kastrólu,podlijeme drůbežím vývarem,osolíme,posypeme kmínem a nastrouhanou cibulí,přidáme rozetřený česnek a vaříme 20 minut.Potom ryby scedíme,vložíme do sádlem vymazané ohnivzdorné mísy,pokapeme rozpuštěným máslem,posypeme strouhankou a krátce zapečeme ve vyhřáté troubě.Podáváme s uvařenými brambory,které posypeme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

johny |15. září 2013
uloženo Odpovědět
pes |14. září 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!