Staňte se našimi fanoušky na:

Losos na zelenině

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ponořte fazolky na krátkou dobu do vroucí vody a pak je dejte do mísy s ledem nebo do dřezu s ledovou vodou. Fazolky, rajčátka a olivy vsypte do mísy, pokropte olivovým olejem, osolte, opepřete a zlehka promíchejte. Filety lososa omyjte, osušte a vymačkejte na ně šťávu z poloviny citronu. Pak je po obou stranách pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete. Troubu rozpalte na nejvyšší teplotu, a to i s vloženým pekáčem. Doprostřed pekáče pak dejte filety a ke stranám rajčatovou směs s fazolkami; jestli chcete, ozdobte ji sardelkami. Pečte zhruba 10, maximálně 15 minut. Před podáváním jednotlivé porce pokapejte citronovou šťávou, nebo poklaďte kolečky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Šuldeska |16. května 2013
Moje oblíbená ryba - OK. Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Nika026|2. prosince 2014
Zkusím Odpovědět
cathymo|16. května 2013
losos, mnam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!