Staňte se našimi fanoušky na:

Kysané zelí zapečené s rajským protlakem a uzeným

Autor receptu: B-Z (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
145× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zcezené kysané zelí (1sáček) rozložíme do sádlem vymazaného pekáče,posypeme celým pepřem,navršíme na kostky nakrájené uzené maso,které zasypeme druhým sáčkem zelí.Rajský protlak rozmícháme v malém množství teplé vody a nalijeme stejnoměrně na zelí.Pečeme asi 150 minut při teplotě 150°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
pecenicko |4. července 2014
ukládám si recept Odpovědět
sonizna |21. května 2014
tak to mě moc neláká, ale uvidíme, třeba to bude překvapení Odpovědět
Akrajka|10. řijna 2016
1+ :) zajímavé :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!