Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná kotleta na medu a hořčici

Autor receptu: CJay (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velké míse smíchejte cukr, sojovou omáčku, pomerančový džus, kořeněnou hořčici, med, Worcestrovou omáčku, černý pepř a kmín, dokud se vše nespojí a cukr nerozpustí. Umístěte vepřové kotlety do marinády tak, aby byly celé ponořené, pokud to nebude možné jen je přelijte pomocí lžíce. Nechte stát při pokojové teplotě po dobu 45 minut až 1 hodinu. Předehřejte venkovní gril na středně-vysokou teplotu, a lehce potřete olejem rošt. Vyndejte kotlety z marinády a oklepejte přebytečnou marinádu z kotlety a vložte na gril, dokud nejsou opečené do hněda, cca 8 minut na každé straně. Během grilování kotlety pokapejte limetkovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sosik |11. června 2014
Vyzkousim, vypada to lakave... Odpovědět
Šuldeska |17. června 2013
Kotletu mám ráda. Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Vypadá to zajímavě a určitě vyzkouším. Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super recept Odpovědět
Klaruska89 |14. března 2013
krása Odpovědět
antonin.vavrik |9. března 2013
To by byla nádherná snídaně :-) Odpovědět
šanela |8. března 2013
na tu fotku se nemůžu vynadívat... to je taková nádhera! Odpovědět
petr.helman.5|21. března 2013
Dobrá a jednoduchá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!