Staňte se našimi fanoušky na:

Lahůdkový segedín

Autor receptu: piškot (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené houby si večer namočíme do hrnku s vodou. Cibule oloupeme, nakrájíme a orestujeme na sádle. Bůček nakrájíme na kostky, zhruba 2-3 cm a dáme orestovat na cibuli. Osolíme, opepříme,okmínujeme a když je bůček opečený posypeme sladkou paprikou a zalijeme vývarem. Pak přidáme namočené houby a dusíme do měkka. Zelí dáme vařit v troše vody. Když je vše měkké smícháme dohromady a podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou troše vody. Vhodnou přílohou jsou knedlíky. DOBROU CHUŤ.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ZD|21. září 2015
Tak tento doma děláme také a je vynikající, jen ty houby zkusím přidat, díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!