Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš segedín

Autor receptu: oliv (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • dle chuti sůl
  • 2 lžičky mletá paprika sladká
  • plecko, 800 g vepřové
  • kysané, 350 g bílé zelí
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 2 lžíce olej
  • ke šlehání, 250 ml smetana
  • 2 ks cibule
  • 1 kostka masox

Pracovní postup:

Pokrájenou cibuli a maso nakrájené na menší kousky osmahneme na rozpáleném oleji ze všech stran, dokud nepustí šťávu. Poprášíme paprikou, osolíme a přidáme okapané zelí. Promícháme a podlijeme vývarem z masoxu. Dusíme pod poklicí do změknutí, občas promícháme. Ve smetaně rozmícháme mouku a v konečné fázi dušení vmícháme do guláše. Necháme krátce přejít varem a odstavíme z plotny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |29. června 2013
ukládám si Odpovědět
Zdendula|23. července 2013
vaříme-výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!