Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rybízové víno

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rybízovou štávu naředíme rybízovou vodou, přidáme cukr, kvasinky a necháme kvasit 6 až 8 týdnů. Pak víno stočíme,necháme několik dní stát a opět stočíme. Postup opakujeme nejméně třikrát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |16. května 2013
hmmm Odpovědět
eviti |16. května 2013
zajímavé - ještě neznám -vyzkouším Odpovědět
martina.molerova |16. května 2013
rybízová voda jeco?? Odpovědět
Semyaza |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!