Staňte se našimi fanoušky na:

Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
lucie.urbankova.5 |12. května 2013
paráda Odpovědět
lucie.l.farova |9. května 2013
krásný Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
fajneee Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
super Odpovědět
Andreitka19 |4. května 2013
jů :) moc hezké ;) Odpovědět
Dandik60 |3. května 2013
nádhera Odpovědět
Králíček |3. května 2013
Krása (y) Odpovědět
Rentiér1946 |20. dubna 2013
hezké Odpovědět
olma |20. dubna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!