Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí chlebíček-kmínový

Autor receptu: edita.mickova (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Je to jednoduché na přípravu ,ale musí se čekat než vykyne.Nejlepší je udělat si těsto ráno ,zabere to zhruba 10 min. a pak až se přijde z práce se dá péct.V misce smícháme mouku,sůl,kmín a droždí pak přilijeme vodu a připravíme si těsto ,které necháme kynout 5 až 8 hod.V troubě vyhřáté na 230 si předem dáme nahřívat skleněný pekáč s poklicí ,tak 30 min. pak do něj normálně stěrkou přesuneme vykynuté těsto a dáme zpět do trouby.Pečeme přikryté 30 min. pak sundáme pokličku a ještě pečeme dalších 15 min. Vytáhneme a necháme vychladnout.Po vytažení je tvrdý ale pak je krásně měkoučký a křupavý.Pokud by někdo měl rád může si do těsta přidat smaženou cibulku,škvarky atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sabuska.rozlivkova|23. června 2013
Super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!