Staňte se našimi fanoušky na:

Dobrý zdravý kečup

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata, jablka a cibuli nakrájíme na kousky a necháme rozvařit se všemi ostatními surovinami. Feferonky dávat nemusíme. Necháme vychladnout a rozmixujeme. Můžeme přepasírovat. Celou dávku promícháme, aby byla stejná hustota. Dáme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80°C. Smíchaný s tatarkou je dobrý k uzené rybě, smíchaný s hořčicí k uzenině. Přidávám foto, aby byl vidět celý postup. na 1. jsou vidět hlavní suroviny, na 2. s kořením, na 3. je rozvařená směs, na 4. připravená v mixéru, na 5. umixovaná, na 6. přepasírujeme a na 7. celé to promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |4. září 2013
letos zkusím Odpovědět
b* |4. září 2013
uloženo Odpovědět
Michele |31. srpna 2013
Pěkná úroda rajčat! Odpovědět
Michele |31. srpna 2013
určitě dobré! Odpovědět
planeta |21. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
i s fotopostupem? Dobrý nápad. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!