Registruj se přes mojeID!

Pikantní chlebové šneky

  • Pikantní chlebové šneky
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 16.5.2013
Značkový eshop Tescoma

Pracovní postup

Droždí s cukrem rozpustíme v 500 ml vlažného mléka. Spolu s hladkou moukou, solí a olejem utvoříme hladké těsto. Přikryjeme a necháme kynout asi hodinu. Petrželku opereme, osušíme, otrháme lístky. Rozmixujeme ji s piniovými oříšky, česnekem a 6 lžícemi oleje. Vmícháme sýr, osolíme a opepříme.

Lilky omyjeme, očistíme, podélně rozkrojíme na plátky silné asi 0,5 cm, osolíme je a necháme 15 minut odležet, aby pustily vodu. Potom plátky osušíme a na oleji opečeme dozlatova. Těsto prohněteme, rozdělíme na 2 části, každou z nich rozválíme na obdélník. Těsto potřeme pestem, obložíme lilky, po délce zavineme a nakrájíme na plátky cca 3,5 cm silné. Šneky klademe na vymazaný plech a necháme ještě půl hodiny kynout. Troubu předehřejeme na 200 C a pečeme cca 25 minut.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

laetti

laetti

Je autorkou 44 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cukr krystal  g 0 kcal
Česnek  g 0 kcal
Droždí  g 0 kcal
Lilek  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Olivový olej  g 0 kcal
Parmezán  g 0 kcal
Petržel  g 0 kcal
Pinie  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat