Staňte se našimi fanoušky na:

Chrástecké karbanátky

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Pak přidáme vejce, pepř, kmín, majoránku, prolisovaný česnek nebo lžičku sušeného česneku, petrželku nebo pažitku, sůl, cibuli, mouku a strouhanku podle potřeby. Hmotu dobře propracujeme. Ze směsi tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance. Karbanátky smažíme v rozehřátém tuku po obou stranách dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |15. června 2013
bezva receptík Odpovědět
Semyaza |13. června 2013
vyzkouším Odpovědět
PetulkaH |13. června 2013
někdy vyzkouším Odpovědět
Arabela |13. června 2013
Moc hezký recept, uložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
Katty148 |12. června 2013
Super !!!! Odpovědět
Januse |12. června 2013
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!