Staňte se našimi fanoušky na:

Carpaccio z červené řepy recept

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
51× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řepu uvaříme do měkka asi hodinu oloupeme a nakrájíme na velmi tenká kolečka které rozložíme na talíř osolíme opepříme pokapeme octem polijeme olivovým olejem a lehce posypeme strouhaným parmezánem. Můžem přidat olivy nebo kapary.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

rikabe |12. května 2013
Řepička, mňam mňam :) Škoda že je to tak opomíjená zelenina Odpovědět
A |12. května 2013
jen bych ochutnala Odpovědět
miuka |12. května 2013
dělám něco podobného :-) Odpovědět
david.kruml.1 |4. května 2013
nikito066 u nás doma to jím taky jenom já ale je to fakt dobrota tak mi to stojí za to si to udělat je to super večeře hlavně když třeba na oběd sežeru kilo pečeného bůčku Odpovědět
nikita066 |3. května 2013
tohle bych si dala :) ale nevím, jestli bych tím doma měla úspěch Odpovědět
Dandik60 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Esmé |16. dubna 2013
Červenou řepu jsem si hrozně oblíbila, tohle je vynikající s kozím sýrem :-) Odpovědět
Janka D. |25. března 2013
výborné Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
antonin.vavrik |10. března 2013
Dobrůtka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!