Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboračka (jako od babičky)

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
209× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, zeleninu očistíme a obojí pokrájíme na drobné úhledné kousky. Houby namočíme do studené vody, alespoň na 30 min. před vařením. Zeleninu lehce osmažíme na sádle a přidáme brambory a vymačkané houby (pokrájené na kousky) , zalijeme vodou (1,5l) a dáme vařit. Jakmile jsou ingredience měkké podle chuti přisolíme a okořeníme. Jíšku rozmícháme v trošce vody vlijeme do polévky a necháme ještě chvíli povařit, přidáme majoránku. add: jíška

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lanvin|24. května 2016
http://www.prostreno.cz/recepty/1081/Snadna-bramborova-polevka Odpovědět
Luciášek3|16. června 2015
mladá blbá..to sem já..na vše si musím najít recept...ale časem se ty jídla naučím...:D Odpovědět
Lucie 25|17. března 2014
Vypadá úžasně..udělám! Odpovědět
Sonninek|22. července 2013
mňam mňam Odpovědět
hlinik|20. července 2013
bramboračku jsem neměl už dlouho... Odpovědět
chuťovkaJája|19. července 2013
já dávám k té majoránce ještě tročku sladké papriky a zeleninu jen na másle... Odpovědět
Vikitorie|2. července 2013
Bramboračku máme moc rádi Odpovědět
pajaval|7. června 2013
mnam Odpovědět
lucie.kadlecova|5. června 2013
Super díky malá se oblizovala. Odpovědět
jarec777|2. června 2013
nejdriv restujte mrkev, celer a petrzel, dokud nezacnou karamelizovat, cibuli pridejte az potom, jinak se zacne pripalovat... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!