Zeleninový salát s bramborami a fenyklem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a vložíme do větší mísy. Fenykl nakrájíme na nudličky,celer na špalíčky, ředkvičky na čtvrtinky, cibulku nasekáme, rajčátka přepůlíme. Do mísy s bramborami přidáme fenykl, celer, ředkvičky a cibulku, vše zakapeme olivovým olejem a promícháme. Nakonec zlehka vmícháme rajčátka, salát uložíme do ledničky vychladit. Jogurt smícháme s vegetou a nasekanou petrželkou. Podle chuti dosolíme a opepříme. Vchlazený slát rozdělíme do misek a přelijeme jogurtovým dresinkem a posypeme čerstvě mletým pepřem.

Komentáře a dotazy…