Zelenina jako příloha

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Zelenina může být různá, brokolice, fazolové lusky, cuketa, atd. Mrkev očitíme a nakrájíme na malé kostičky, květák rozebereme na malé růžičky. Dáme do hrnce zalijeme vodou, přidáme hrášek, podle chuti osolíme a vaříme asi 5 minu od bodu varu. Zelenina by neměla rozvařená, ale taková nedovařená a ocedíme, necháme okapat. Podle toho kolik máme zeleniny dáme na pánev másla, rozpustíme a za stáleho míchání zeleninu orestujeme. Podle chuti opepříme a dosolíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jen tak jako chuťovku.

Komentáře a dotazy…