Zelená polévka z růžičkové kapusty

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Růžičky kapusty očistíme, zbavíme ovadlých lístků, opereme, vložíme do vařící vody a uvaříme do poloměkka. Obojí uzené maso uvaříme zvlášť. Do vývaru z uzeného masa dáme na kostičky nakrájené brambory, a když jsou napůl uvařené, přisypeme k nim kapustičky a přidáme pešt připravený z nadrobno nasekaného bůčku, česneku a petrželky. Opepříme. Do hotové polévky vmícháme olej a vrátíme maso nakrájené na kousky (anebo je podáváme zvlášť).

Komentáře a dotazy…