Zapečené brambory jako předkrm (nebo na gril)

Autor receptu: verča (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

1. Předehřejte troubu na 400 F ( 200 ° C ) . 2. . Očistit brambory 3. . Ostrým nožem , nakrojit 4 . Nakrájejte máslo a parmezán . 5 . Dále otevřete štěrbiny brambory " a strčit parmezán a máslo , střídavě mezi dvěma. Tip : Máslo na chvíli do mrazáku 6 . Přeneste brambory na plech potřený olejem a pokapeme trochou oleje v horní části brambor. 7 . Dochutíme solí a česnekem. 8. Pečeme asi 60 minutes. 9 . Po asi 45 minutách vyjměte plech z trouby. Polijeme smetanou a posypete strouhaným sýrem . 10. . Vraťte plech do trouby na poslední 15 minu

Komentáře a dotazy…