Staňte se našimi fanoušky na:

Žampiony se žloutkovou omáčkou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampiony vložíme do pánve na máslo. Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a po 5 minutách dušení zaprášíme moukou, přilijeme vývar a dusíme dalších 10 minut. Pak šťávu slijeme, rozšleháme do ní žloutky, přidáme znovu k houbám a prohřejeme. Nakonec ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme s bramborami nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!