Zadělávaný králík

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Do vody se solí, pepřem, novým kořením, jalovcem a na tuku osmaženou mrkví, petrželí a celerem, cibulí dáme vařit na kusy rozděleného králíka. Když je měkký, uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z králíka a povaříme na omáčku .Do hotové přidáme pro chuť buď zvlášť dušené houby, nebo uvařený květák, rozdělený na růžičky, petrželku, okořeníme muškátovým květem. Podáváme s těstovinami, s dušenou rýží nebo s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…