Yen Ta Fo - polévka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Maso nakrájíme na větší kousky a na min. 5 minut jej naložíme do ústřicové omáčky. Poté maso vařímeve vývaru, dokud není měkké. Do vývaru přidáme Yentafo pastu (pokud seženete) nebo pastu Tom yum. Mezitím si rýžové nudle namočíme na 10 minut do studené vody a rozkrájíme rybí koule. Ty přidáme ke změklému masu a společně se scezenými nudlemi vaříme 5 minut. Na závěr přidáme nahrubo nakrájený koriandr a nadrobno nasekanou jarní cibulku a polévku necháme dojít. Podle chuti přidáme ocet, cukr a rybí omáčku. Další varianty této polévky jsou krevetová a hlívová. Tyto ingredience se do polévky přidávají místo rybích kuliček.

Komentáře a dotazy…