Vývar s kořenovou zeleninou

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Očištěnou a na klínky nakrájenou kořenovou zeleninu osmažte spolu se dvěma jemně nakrájenými cibulemi v hrnci na lžíci rozehřátého oleje. Přidejet na kousky nakrájenou dužninu dýně, 5 minut spolu poduste a pak zalijte vývarem a vínem, uveďte do varu, snižte plamen 12 minut povařte. Osolte, opepřete. Na plátky pokrájenou zbylou cibuli osmažte spolu s na plátky pokrájenými žampiony na zbylém oleji, asi 5 minut. Luxusní aromatický zeleninový bujon podávejte posypaný mandlovými lupínky, spolu se žampiony a cibulí jako přílohou.

Komentáře a dotazy…