Voňavá rajčatová omáčka na těstoviny

Autor receptu: pajunc (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Na olivovém oleji si orestujeme najemno nakrájenou velkou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme nakrájenou anglickou slaninu, necháme vyškvařit a poté osmahneme i mleté maso. Když je maso orestované, lehce ho osolíme a opepříme, přidáme plechovky rajčat, necháme probublávat na mírném plameni cca 15-20min a poté ještě případně rajčata pomačkáme. Ochutíme solí, pepřem a cukrem podle chuti. Ke konci protlačíme 2 stroužky česneku, zasypeme bazalkou a oreganem a necháme ještě chvíli povařit.

Komentáře a dotazy…