Vlámské roštěnky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Roštěnky odblaníme a nařežeme na širší proužky. Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na másle. Přidáme kousky masa, krátce opečeme, poprášíme moukou, osolíme a opepříme. Přimícháme hořčici a koření, směs zalijeme pivem, promícháme a dusíme doměkka. Rajčata nakrájená na kousky přidáme k masu, případně dochutíme a ještě chvíli dusíme. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory (v osolené vodě se špetkou kmínu vaříme cca 20 minut). Na talíře rozdělíme masovou směs, přidáme brambory a každou porci ozdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…