Vinné klobásky se zelím

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Klobásu zauzlit a přestřihnout, rozdělit na 8 kousků, každý kus stočit (šneky) a propíchnout špejlí (tím zajistit,aby se neroztočila). Oloupanou cibuli nasekat nadrobno, v kastrole na oleji nechat zesklovatět, vmíchat kmín a zelí. Kastrol přiklopit a zelí podusit doměkka, nakonec dle potřeby dosladit. Porce klobásy obalit v mouce a na sádle je opékat zvolna dozlatova. Klobásy vyndat a pak ve výpeku opéct na nudličky nakrájenou slaninu. Podávat s dušeným zelím posypaným opečenou slaninkou.

Komentáře a dotazy…