Vepřová panenka v zelenobílé sukýnce

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Vepřové maso /nejlépe panenku nebo kotletu/ naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran. Na plátek masa postupně vrstvíme plátek eidamu, listy medvědího česneku a cca centimetrový proužek Lučiny. Naplněný závitek smotáme, spíchneme párátky. Na rozpáleném oleji lehce orestujeme čtvrtky oloupaných cibulí, přidáme závitky - chvilku je osmahneme a pak podlijeme vodou. Dusíme než je maso měkké, pak ho vyndáme z kastrolu a udržujeme v teple, štávu z masa zahustíme. Podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…