Vepřová nádivka - dia 149g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, nasucho ji vyškvaříme na pánvi a necháme vychladnout. Všechno maso rozkrájíme na drobné kostičky, přidáme slaninu,2 rozkrájená vařená vejce a nadrobno nakrájené rohlíky zvlhčené vývarem. Do směsi přidáme nasekané spařené kopřivy nebo nakrájenou petržel, zalijeme ji rozšlehanými 6 žloutky s mlékem a okořeníme špetkou soli, pepřem a muškátovým oříškem. Promícháme a nakonec po lžících zlehka vmícháme tuhý sníh ze 6 bílků a špetky soli. Nádivku rozetřeme na dno vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a pečeme 40-45 minut při 175-180°.

Komentáře a dotazy…