Vepřová krkovička s hořčicovou marinádou

Autor receptu: Tryskobára (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Varianta 1: Plátky krkovice posypejte kořením, oslí, pepřem a namačkaným česnekem. Maso : zakapejte sojovou omáčkou a potřete hořčicí. Naložíme do oleje a v lednici necháme odležet do druhého dne. Plátky pokládejte na rozpálený gril. Podávejte s pečivem a zeleninou. Varianta 2: Plátky krkovice posypejte kořením, oslí, pepřem a namačkaným česnekem. Maso : zakapejte sojovou omáčkou a potřete hořčicí. Plátky pokládejte na rozpálený olej a pospyte kořením Gril Argentina. Během obracení plátků postup opakujte a dále dokořeňte podle chuti. Maso opékejte asi 20 minut (podle síly plátků) a podávejte se zeleninou či salátem.

Komentáře a dotazy…