Valašské frgály

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Všechno nasypeme do mísy kuchyňského robota, řádně prohněteme a necháme v teple vykynout. Vyynuté těsto rozdělíme na 4 díly, prohněteme a necháme znova kynout. Rzválíme, vytáhneme v požadovaný tvar. Naneseme nádivku v patřičné vrstvě a až do kraje. Neháme znova znova kynout. Po 10minutách pokropíme máslem s rumem. Posléze upečeme, nejprve na střední, ke konci na nižší teplotě, aby se nespálily, ale dobře propekly. Každá nádivka je jen na jeden ze štyř dílů. Mléko lze nahradit vodou.

Komentáře a dotazy…