Valašská Čabla

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Na sádle osmahneme cibuli dorůžova,přidáme maso,dusíme až pustí šťávu,přidáme sladkou papriku,protlak,trochu kečupu,majoránky,sůl, česnek,necháme dusit a podléváme pivem.Mezi tím si uvaříme kabanos,který nakrájíme na kostičky.pokud je maso poloměké přidáme sterilovaný hrášek,sterilovanou papriku a trochu kari.Stále podléváme pivem(v žádném případě nepodlévat vodou).Maso dodusíme,zahustíme strouhaným chlebem a solamylem.Na talíři posypeme strouhaným sýrem a cibulí.

Komentáře a dotazy…