Třešňovo-rebarborový koláč

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených
  1. Do mísy dáme hladkou mouku, polohrubou mouku, cukr, olej, vejce a špetku soli. Poté přidáme kvásek.
  2. Směs zpracujeme a necháme půl hodiny kynout. Těsto pak přepracujeme a necháme kynout další půl hodinu. Po vykynutí těsto rozválíme a vložíme ho na plech.
  3. Na těsto klademe třešně a rebarbor, který ovšem napřed spaříme ve vařící vodě. Povrch koláče posypeme drobenkou a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů dozlatova.

Komentáře a dotazy…