Telecí steak

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Maso je třeba odblanit a nakrájet na silnější steaky. Očištěné a nakrájené žampiony orestujeme na oleji se snítkou tymiánu a najemno nakrájenou šalotkou, osolíme a opepříme. Do steaků z boků prořízneme kapsy a naplníme je půlkou žampionové směsi. Pak je obalíme slaninou a převážeme, iosolíme, opepříme a naložíme do oleje spůolu se zbytkem tymiánu. Fazolky spaříme ve vroucí vodě a necháme dobře okapat. Ke zbytku žampionů přisypeme cukr a necháme ho lehce zkaramelizovat. přidáme spařené fazolky a překrájená cherry rajčátka. Promícháme, dochutíme octem, a dle potřeby ještě osolíme a opepříme.

Komentáře a dotazy…