Telecí pečeně s rozmarýnou

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Telecí pečeni vykostíme, maso potřeme podrcenou rozmarýnou, česnekem, solí, pepřem a olejem, necháme chvíli rozležet. Pak maso opečeme ze všech stran na pánvi potřené olejem. Přendáme ho do pekáčku, posypeme ještě troškou rozmarýny, pokryjeme plátky slaniny, přidáme i kosti, podlijeme a zvolna pečeme do měkka. Podle potřeby podléváme a přeléváme šťávou. Kosti odstraníme a šťávu zahustíme jíškou. Příloha: bramborový knedlík a dušený špenát.

Komentáře a dotazy…