Tatarák z lesních hub

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Očištěné houby, oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. V hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a lehce na něm cibuli i česnek osmahneme. Přimícháme houby, sůl, pepř, nasekaný tymián, protlak, sójovou omáčku a pokrájenou chilli papričku, dusíme nejméně 30 minut. Chleba potřemne zbylým olejem a rozložíme na plech s pěčícím papírem, pečeme na 220°C dozlatova. Do vychladlé houbové směsi přidáme hořčici, mletou papriku a petržel. Hotový tatarák nandáme na topinky a můžeme ozdobit petrželkou a dle chuti i chilli papričkou.

Komentáře a dotazy…