Štrůdl z černého piva se skořicovým krémem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Z mouky, Palmarinu a piva vypracujte těsto, vyválejte na 3 placky a každou naplňte směsí z nastrouhaných nebo nakrájených jablek, cukru a skořice. Pak je zaviňte, dejte na vymazaný plech a potřete rozšlehaným vejcem, pečte dozlatova, asi 45 minut na 160-170°C. KRÉM: Z mléka a pudinkového prášku připravte řidší pudink, vmíchejte do něj 1 žloutek a už NEVAŘTE. Přidejte ořechy a mletou skořici, oslaďte skořicovým a vanilkovým cukrem. Porce závinu polijte skořicovým krémem a posypejte čokoládovými hoblinkami, nebo polijte rozehřátou čokoládou.

Komentáře a dotazy…