Srnčí kýta po záhorsku

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Z dobře odleželého a osušeného masa z kýty přes vlákna nakrájíme řízky, které naklepeme, nařízneme po okrajích ,aby se maso nekroutilo, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran rychle opečeme.Do vypečené šťávy přidáme smetanu, sekaný kopr a ještě chvíli podusíme.Opečené řízky podlijeme smetanovou šťávou a obložíme houbami udušenými na cibulce a másle, opepříme a dochutíme. Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…