Španělští ptáčci jak je dělala babička

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Plátky masa pěkně naklepeme osolíme a opepříme, pomažeme plnotučnou hořčicí a plníme: Vajíčkem nakrájeným na čtvrtky podle výšky masa párkem a navrch cibuli s okurku oboje nakrájené na nudličky. Španěláky zaroluji, zavážu provázkem. Do hrnce dám trochu oleje, na kterém ptáčky osmahnu, podliji bujónem, přiklopím a dám dusit. Přidam ječtě jednu nakrájenou cibuli a lžičku hořčice a podliji vodou. Dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…