Špagety s boloňskou omáčkou

Autor receptu: Xereus (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Na sádle zpěníme cibulku, potom přidáme na kostky nakrájenou masovou konzervu (čím kvalitnější, tím lepší). Poté přidáme na kostičky nakrájený točený salám a lehce směs osmahneme. Přidáme koupenou směs na boloňskou omáčku, do cca třetiny sklenice natočíme vodu, vypláchneme a přidáme na pánev. Necháme cca 20 minut pobublávat. Mezi tím přidáme koření dle chuti (pepř, sůl, chilli, česnek - těsně před koncem). Nezapomeneme si dát v průběhu dělání omáčky vařit špagety do osolené vody s kapkou oleje. Špagety na talíři polijeme boloňskou omáčkou a postrouháme sýrem. Lze přidat ještě kečup.

Komentáře a dotazy…