Smrže plněné mletým masem

Autor receptu: (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Výborné houbičky spaříme,aby jsme z nich dostali písek a jiné nečistoty, rozřízneme podélně a plníme mletým masem -já koupila již ochucené. Ještě jsem do něho přidala kousky camembertu. Pro lepší soudržnost jsem spojila párátky, Naplněné houbičky jsem naskládala do vymaštěného kastrolu,pokladla ještě máslem a zalila cca půl kelímkem šlehačky. Jako přílohu jsem zvolila brambory,které jsem oškrabané přidala na druhou stranu pekáče, pouze osolila, opět pokladla máslem a vše dala péct.

Komentáře a dotazy…