Smažená treska s koktejlsosou

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Tresku povaříme 5-7 minut v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat. Vejce rozšleháme s mlékem a moukou, a do tohoto těstíčka namáčíme rybu, kterou pak obalíme ještě ve strouhance. Smažíme v oleji s kouskem másla. Cibuli nakrájíme na měsíčky a orestujeme ji na másle. Orestovanou cibuli pak navrstvíme na osmaženou rybu a necháme pod pokličkou asi 8 min. Připravíme si koktejlsosu smícháním kečupu s majonézou a bílým pepřem. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…