Slepičí maso s pepřem

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku a nastrouhanou mrkev, osmahneme a chvíli dusíme. Mezitím vykostíme maso, nakrájíme na malé kostičky a osolíme, přidáme k zelenině a dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podléváme vývarem, ale dbáme na to, aby šťáva sahala jen do poloviny kostiček masa. Přidáme pepř a protlak, zaprášíme moukou a dodusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…