Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z pekingského zelí pikantní

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme zvlášť vršky listů a zvlášť zesílené spodní části s řapíky. Ve velkém hrnci přivedeme do varu mírně osolenou vodu a vhodíme do ní nejdřív spodní části listů a potom vrchní. Pak zelí v hrnci promícháme a vodu slijeme. Zelí přendáme do mísy, přidáme houby shiitake (pokud nemáme, tak žampiony) přímo na zelí cukr, sůl, ocet a trochu paprikového oleje. Do mísy ještě přidáme pár proužků červené papriky. Nakonec promícháme a necháme vychladit. Pokud použijeme houby ve slaném nálevu, nemusíme solit, nebo jen trošičku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. ledna 2016
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!