Salát z červené řepy s vejcem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

1) Vařenou řepu získáme tak, že ji hodíme do vody a vaříme asi 2 hodiny, poté oloupeme. Recept na pečenou řepu najdete u mě - mám tam dva způsoby, na tento recept se hodí oba. 2) Řepu nakrájíme na malé kostičky, nebo nastrouháme nahrubo. Kyselou okurku nakrájíme také na kostičky. 3) Řepu smícháme s hráškem, okurkami a zalijeme olivovým olejem - nešetříme! Osolíme a opepříme (pokud jsme již řepu solili a pepřili během pečení, tak přiměřeně). 4) Podáváme se sýrem rozdrobeným na povrchu a s vejcem rozkrájeným na čtvrtiny.

Komentáře a dotazy…