Rybí karbanátky z mořské štiky

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Housku nebo rohlík drobně nakrájíme a pokropíme mlékem. Mořskou štiku vykostíme, rozemeleme, okořeníme třeba směsí koření na ryby, přidáme nakrájené pečivo, petrželovou natˇ a rozklepnuté vajíčko. Dobře promícháme, obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka) a opět ještě jednou namočíme do rozšlehaného vajíčka a na závěr obalíme v opražených kukuřičných lupíncích. Pečeme na rozpáleném oleji. Dáme-li do masové směsi kousky uzeného lososa vytvoříme 2 směsi, které pečeme společně napíchnuté na špejli.

Komentáře a dotazy…